2012. - Možda se i bliži kraj?

ČET, 19.11.2009. u 12:28
POGLEDA 689

Svijet nam se bliži kraju...ponovno ! Da, još jedan blockbuster sa tematikom iznenadne apokalipse. Ovog puta radnja je smještena u bliskoj budućnosti kao što sam naziv filma govori, kada bi se prema kalendaru drevnih Maja planeti trebali poravnati i rezultirajuči efekt je potpuno uništenje naše civilizacije. Naslov filma: 2012 Glavne uloge: John Cusack, Woody Harrelson, Amanda Peet, Danny Glover i dr. Film koristi izuzetno mnogo CGI tehnologije i prikazuje uistinu uvjerljive snimke [...] više »

Novi Splitski talent Antonija Dora Pleško

NED, 15.11.2009. u 10:00
POGLEDA 1060

Antonija Dora Pleško oduševila je sve svojom izvedbom "Cabareta" Lize Minnelli. Malena Splićanka ne skriva da joj je želja jednog dana postati zvijezda, a šanse za to svakako ima - pleše, pjeva i glumi. Antonijene izvedbe pjesme "Cabaret" možete pogledati na niže postavljenim videima. [...] više »

Base jumping - sport ili zabava za odabrane

ČET, 12.10.2009. u 12:14
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1184

Adrenalin je ono što nas tjera na avanture i extreme. Što je adrenalin zapravo? Hormon koje naše tijelo prirodno stvara. Uz naziv adrenalin koristimo i termin epinephrin. Na samu pomisao o base jumpingu u nevjerici vrte glavom. Skokovi sa zgrada? Skokovi sa stijena? Skokovi s mosta, a da nije riječ o relativno sigurnom bungee jumpingu? I zato je adrenalin tako ugodan. Nakon njega osjećamo se moćno i spremni smo na sve. Naravno ukoliko je to dodatno povezano sa sportom i nekom za nas [...] više »

Oči boje ...

ČET, 12.10.2009. u 11:46
KOMENTARA 0 - POGLEDA 3100

Varijacije boja u ljudskim očima pripisuju se različitoj razini melanina kojeg proizvode melanociti u šarenici. Djeca su najčešće rađaju sa nepigmentiranim plavo-sivim očima. Kako se dijete razvija, melanociti, stanice u šarenici ljudskog oka (kao i kože) polako počinju proizvoditi melanin. Melanociti neprekidno proizvode pigment, pa se boja očiju, teoretski, može mijenjati. Ako niste zadovoljni bojom svojih očiju? Ne brinite. Možete kupiti boju očiju kakvu želite. Čak nije niti bitna [...] više »

Kako uštediti, zabaviti se i obojati stan?

ČET, 12.10.2009. u 11:54
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1765

Defitivno boja Vašeg stana će ovisiti o Vašoj razigranosti s bojama, ukusu i karakteru. Dizajn modernih interijera je baziran na minimalizmu, koji je najčešće popraćen bijelom i crnom kao simbolima minimalizma. Boje imaju određenu simboliku koja se veže uz osobnost ljudi. Npr. crvenu boju izabiru osobe koje karakterizira energičnost, impulzivnost, želja za aktivnošću i uspjehom. Bijela boja povezuje se sa jednostavnošću, ali i stalnim ulaganjem energije, smeđa sa savjesnošću i staloženosti, [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka