Bol je na Braču, a raj je na Hvaru

ČET, 12.10.2009. u 00:24
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1266

Godine 1997. časopis Condé Nast Traveler proglasio je Hvar jednim od deset najljepših otoka na svijetu. Jedini način da se shvati to određenje jest doći i uvjeriti se iz prve ruke. U međuvremenu, recimo da topla klima, netaknuto more i bujni brežuljci čine taj otok cjelogodišnjim igralištem za široku lepezu sportskih aktivnosti i dokolice. Šarolika povijest otoka, koja se proteže na veći dio zapadne civilizacije, čini ga privlačnim odredištem za ljubitelje povijesti i arhitekture. Sve to, uz [...] više »

Život na kredit

UTO, 11.10.2009. u 23:36
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1559

Posljednje istraživanje pokazuje da unatoč zaduženjima 49% građana je išlo na ljetovanje. 41% kreditno je opterećeno a 1/3 je u minusu na tekućem računu. Da je život na kredit postao dio svakodnevice pokazuje i podatak da 35% građana posjeduje više od jedne kreditne kartice pa ih tako skoro jednak broj (34%) kupuje svakodnevne namirnice na kredit. Itraživanje provedeno sredinom travnja na uzorku od 402 poslovna subjekta pokazuje sve viši stupanj informatizacije i internetizacije [...] više »

Bonaca

UTO, 11.10.2009. u 23:24
KOMENTARA 0 - POGLEDA 2148

Bonaca, sunčano, toplo, a kad se nešto osjeti, par ribarskih brodova obilazi svoje kilometarske mreže. Sad primjećujemo na tikovini na palubi neke čudne elipsaste mrlje ljubičaste boje. Zguliš ljusku, ali ostaje boja... A more - puno nekih elipsastih ljuskica veličine oko 5-6 cm, koje su plutale po površini – kao neki leptirići ili kao ljuske nekih velikih riba. Ponegdje njih 10-tak u m2 mora. I u peljaru smo našli – "Velela Velela". Mali stvor - plutajuća meduzica koja zna i jedrit! Digne [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka