Snajper i Pritisci moje generacije na 24. Marulićevim danima

PET, 25.04.2014. u 20:41
POGLEDA 860

U službenom dijelu programa 24. Marulićevih dana u subotu 26. travnja bit će prikazane predstave „Snajper" Damira Karakaša u koprodukciji Compagnie Yeyotheatre iz Abidjana, Obala Bjelokosti, Novog kazališta iz Zagreba i ljubljanskog Mini teatra, kao i „Pritisci moje generacije" Dina Pešuta u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Split. U Beton kinu Doma mladih s početkom u 18 sati ansambl kazališta Yeyotheatre iz Abidjana iz Obale Bjelokosti izvest će dramu „Snajper" Damira Karakaša. [...] više »

Predstavljanja i prodaja domaćih teatroloških izdanja na 24. Marulićevim danima

ČET, 24.04.2014. u 21:02
POGLEDA 968

U sklopu 24. Marulićevih dana u petak, 25. travnja i subotu, 26. travnja na programu bit će predstavljena domaća teatrološka izdanja. Ujedno je u atriju Hrvatskog narodnog kazališta Split postavljen izložbeno-prodajni štand s ponudom od preko pedeset naslova teatrološke tematike u izdanju izdavačkih kuća Disput, Leykam International i Hrvatski centar ITI. Knjige će biti moguće kupiti do 26. travnja u radnom vremenu od 10 – 13 i od 18 – 20 sati. U petak 25. travnja u 11 sati u foyeru [...] više »

24. MARULIĆEVI DANI, NAJAVA DRUGOG FESTIVALSKOG DANA

SRI, 23.04.2014. u 14:40
POGLEDA 1389

U četvrtak 24. travnja, drugog festivalskog dana festivala hrvatske drame 24. Marulićevim danima, bit će prikazana predstava „Sada je zapravo sve dobro" Olje Lozice u izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih, te „Moj sin samo malo sporije hoda" Ivora Martinića u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta. Na sceni Gradskog kazališta lutaka s početkom u 18 sati gledat ćemo novi autorski projekt „Sada je zapravo sve dobro" Olje Lozice koja ujedno potpisuje i režiju, a uloge tumače Zoran [...] više »

Marinkovićeva Glorija u izvedbi HNK Šibenik otvara 24. Marulićeve dane

UTO, 22.04.2014. u 19:16
POGLEDA 1098

Festival hrvatske drame Marulićevi dani započet će 23. travnja u 20 sati na sceni Hrvatskog narodnog kazališta Split. Jedini festival hrvatske drame održava se po 24. put u Splitu u organizaciji HNK Split i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u ime ministrice kulture otvorenim će ga proglasiti saborski zastupnik Srđan Gjurković. Nakon dodjela nagrada Marin Držić za najbolji novi dramski tekst u 2013. godini, kao prvu festivalsku predstavu ansambl šibenskog HNK [...] više »

Analiza filma „Avatar“

SUB, 19.04.2014. u 22:36
POGLEDA 2772

Nakon samo četrdeset i jednog dana u kino distribuciji, film Jamesa Camerona, „Avatar“, ostvario je najveći broj gledanja, postavši tako najgledaniji, ali i najunosniji film svih vremena, zaradivši gotovo dvije milijarde američkih dolara. Osim velikog financijskog uspjeha, film je ostvario uspjehe i na drugim područjima, počevši od toga da je o njemu govorio čak i Papa (a da, za razliku od primjerice filma „Da Vincijev kod“ na koji se Papa također osvrnuo, nema direktne i očite povezanosti s [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka