ZAŠTO VOLIMO TEDDY BEARA?

NED, 05.04.2014. u 19:55
POGLEDA 4616

Mali, veliki, plišani, pamučni, raznih boja i veličina,…vječni Teddy Bear – medvjedići obilježili su naše djetinjstvo. Te preslatke igračke su nam predstavljale sigurnost navečer kada bi išli na počinak, imali smo ih još od vrtića i još uvijek imaju počasno mjesto pored naših glava. I sada kada smo odrasli ne spavamo više zagrljeni, ali i dalje imamo oni osjećaj sigurnosti da nas netko čuva i pazi, i to nam je sasvim dovoljno. Plišani medo za dijete predstavlja izvor mirnoće i topline, [...] više »

KAKO JE LEVI'S POSTAO BRAND

UTO, 02.04.2014. u 23:15
POGLEDA 1824

Jeste li ikad, otvorivši ormar i posegnuvši za nekakvom udobnom trenirkom za izlazak do grada na jutarnju kavu, osjetili kako vas jeans na obližnjoj polici sprječava u toj namjeri? Uistinu, taj komad traperica toliko intimno živi s nama da je stvorio svoj vlastiti život. Kako bismo shvatili zašto je i kako je taj popularni komad odjeće postao takav svjetski brand trebamo se nakratko vratiti u prošlost, u 19. stoljeće, da budemo precizniji, jer tada je bavarski imigrant i trgovac u San [...] više »

Mani Gotovac o Učenim i „učenim“ ženama

PON, 31.03.2014. u 20:31
POGLEDA 1127

Učene žene i „učene žene“, Molièreove i naše današnje naziv je predstavljanja kazališne premijere u formi razgovora s publikom koji će u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta Split u utorak 1. travnja u 12 sati održati Mani Gotovac. Povod je premijera Molièreove komedije Učene žene koja će se u režiji Jagoša Markovića izvesti na sceni splitskog teatra 4. travnja. ‘Luda čovječica’ i kontroverzna ‘željezna lady’ hrvatskog teatra, kritičarka, dramaturginja i intendantica umjetnička je [...] više »

Disku®sija sa prevoditeljicom Radom Sharlandzhievom

NED, 30.03.2014. u 19:58
POGLEDA 1320

Gošća Disku®sije održane u petak 28. ožujka u kavani Le Monde bila je bugarska prevoditeljica, urednica, kritičarka i stručnjakinja za balkanske studije Rada Sharlandzhieva, koja se u Splitu nalazi u sklopu programa „Writers in residence“ udruge Kurs tijekom kojeg gosti stipendisti, osim što dobivaju priliku upoznati hrvatsku kulturu, književnost i način života, sudjeluju na raznim čitanjima i radionicama te rade na svojim literarnim projektima. Kroz razgovor s moderatorom Marijom Glavašem, [...] više »

MALI VODIČ KROZ SVEMIR - GALAKTIKE

PET, 28.03.2014. u 15:37
POGLEDA 2731

Kada gledamo u noćno nebo, primjećujemo ogroman broj zvijezda. Te zvijezde žive u zvjezdanim „gradovima“ koji se zovu galaktike. Naš zvjezdani grad zove se Mliječna staza i dom je oko 200 milijardi zvijezda, uključujući i Sunce. Galaktike na okupu drži njihova zajednička gravitacija. Pojavljuju se u raznim oblicima pa tako postoje spiralne, spiralne s prečkom, eliptične, nepravilne, prstenaste, starbursti (zvjezdorodne) i lentrikularne. Mliječna staza je spiralna galaktika, a takve su, [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka