Staro je novo - vintage

SRI, 26.03.2014. u 22:37
POGLEDA 1818

Postoji stara narodna koja kaže: „Sve se vraća, sve se plaća. Sve se vrti u krug, svak plaća svoj dug.“ To je načelo uzajamnosti i zakon reciprociteta. No, ovdje se nećemo baviti karmom i životnim lekcijama, jer svi znamo kako je nužno činiti dobro da bi nam se isto dobro vratilo. Dobro, možda ne baš svi?! Ovdje ćemo se pozabaviti ljubavnim odnosom između starog i novog. Zanimljiva je to veza koju su posljednjih nekoliko godina svi modni magovi uzdigli na tron. Vintage komadi vratili su se [...] više »

Mudrosti sa zida

PON, 24.03.2014. u 23:30
POGLEDA 2873

Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš. Ni budućnost nije kao što je bila. Muškarac bez žene isto je kao riba bez bicikla. Pušenje ti skraćuje cigarete. Slom živaca je nasljedan, dobivamo ga od vlastite djece. Pazi kako pišaš u WC-u jer onaj iza tebe možda ima rupu u cipeli. Svijet pripada budalama jer su u većini. Ako sve ima svoj kraj, zašto kobasica ima dva kraja? Dobar grah daleko se čuje! Mijenjam cimera koji hrče za cimericu što [...] više »

Teatar maloga trajekta - dio drugi

PET, 21.03.2014. u 22:53
POGLEDA 1411

Nikako najdraža uvik mi je bila partenca za Supetar u devet uri. Svi bi se nagurali u „Nazora“ a u moju škovaceru seli bi samo oni šta in je Vladimir uteka oli i ni briga, ka, recimo, Smoju i Feđu. Seli su za svoj stol i počeli su se šapjat a ja i ne obadan. Čitan novinu. Prošlo je skoro deset minuti i Šoltanka se uz proteste stari dizelaša i svega šta bruji, zvoni i trese po Saloonu okriće provon prema Braču. Malo svita, po našen guštu, tako da mi, posada, moremo radit monade, jedni drugima [...] više »

Teatar maloga trajekta

UTO, 18.03.2014. u 23:07
POGLEDA 1995

Jugo ka da miša i okriće, stara se škovacera ginga po kanalu i trese; kako dizelaši vibriraju tako vibrira sve po šanku, boce u drvenin stalažama, grijalice šta rade samo liti, čaše u kalupima, slike po pašamanima i stolovi zavidani za pod - sve trese, sve prosvjeduje. Na passareli more zaliva špring smotan priko moji kašeta sa šljivovicon. Prođe lito a švabama nisan proda pola. Jebeš takve goste iza koji ostane toliko alkohola. U salonu samo svit šta mu je potriba po ovon jugu za Supetar, [...] više »

MALI VODIČ KROZ SVEMIR - MJESEC

NED, 16.03.2014. u 22:38
POGLEDA 1886

Mjesec je Zemljin vjerni pratilac. Vezan njezinom silom težom, taj satelit kruži oko nje dok ona istodobno kruži oko Sunca. Mjesec je star 4,5 milijardi godina. Za razliku od Zemlje, Mjesec je beživotan, bez vode i bez zraka. Astronomi su do danas postavili više teorija kojima pokušavaju objasniti zagonetku Mjesečeva postanka. Najprihvaćenija od njih glasi da se Zemlja u svojim mlađim danima sudarila s tijelom velikim kao Mars. Taj je sudar u svemir izbacio goleme količine materijala koji su [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka