Što se radi u "muškom" kafiću

SUB, 05.03.2014. u 19:03
POGLEDA 1186

Od postanka svijeta do danas, svijet bi bio nezamisliv bez muškaraca. Bez tih divnih stvorenja zbog kojih ostajemo bez daha, a ponekad ih „mrzimo“, ne možemo zamisliti život.

Muški razgovori uključuju žene, sex, nogomet, novac, moć, automobile. Svi oni teže tim ciljevima, i to su neke od glavnih tema u „muškom kafiću“. Uz čašu dobrog vina ili piva te dozu humora, samosvijesti, duhovnosti, i moralnih zakona, on i njegov „best frend“ će si sve ispričati. Naravno, u svakoj temi smo prisutne i mi, dame moje.

Da, često se pitamo kako izgleda izlazak našeg dragog i njegovog „best frenda“? Kao što je nama važno prijateljtvo tako je i njima. I oni biraju prijatelje poput nas, i povjeravaju im svoje tajne. Stoga pazite da ne budete prepreka tom prijateljstvu. Najboljim prijateljima nije nimalo lako, pogotovo kada im prigovarate zbog vremena koje provodi s prijateljima. Oni imaju svoje teme i dileme samo za sebe.
Zahvaljujući novom znanstvenom istraživanju, američki psiholozi tvrde da kako bi muškarci bili u potpunosti sretni trebaju se družiti s prijateljima četiri puta tjedno i baviti se muškim temama. No, nemojmo previše analizirati te susrete, već se bavimo sobom. Budimo lukavije, ljepše, poželjnije, pametnije, da nam i naši muškarci budu sretniji.

Povjerenje je prva i osnovna potreba svakog muškarca, traži da mu vjerujete. Sumnje, laži, optužbe, gdje je bio, što je radio, samo nas udaljavaju, te im dajmo vremena za njihova prijateljstva i druženja. Pomirimo se s činjenicom da je ljude teško mjenjati i prihvatimo ih takvima kakvi jesu. Divimo im se jer i muškarci, iako ne priznaju vole komplimente.

Napisala: Gordana Lončar


Comments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka