Mani Gotovac o Učenim i „učenim“ ženama

PON, 31.03.2014. u 20:31
POGLEDA 1108

Učene žene i „učene žene“, Molièreove i naše današnje naziv je predstavljanja kazališne premijere u formi razgovora s publikom koji će u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta Split u utorak 1. travnja u 12 sati održati Mani Gotovac. Povod je premijera Molièreove komedije Učene žene koja će se u režiji Jagoša Markovića izvesti na sceni splitskog teatra 4. travnja.

‘Luda čovječica’ i kontroverzna ‘željezna lady’ hrvatskog teatra, kritičarka, dramaturginja i intendantica umjetnička je savjetnica predstojeće premijerne produkcije čiji su protagonisti glumci Otokar Levaj, Doris Šarić Kukuljica, Ksenija Prohaska, Lara Živolić, Nenad Srdelić, Goran Marković, Mijo Jurišić, Dara Vukić, Josip Zovko i Roko Glavina. Ulaz na prezentaciju Učenih žena je slobodan, a svi zainteresirani prijatelji kazališta su više nego dobrodošli.

Davor Vuković
Odnosi s javnošću
Hrvatsko narodno kazalište Split


Comments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka