Slovenski MIST potpisao za Soulseller Records!

NED, 14.09.2014. u 19:45
POGLEDA 3114

Slovenski ženski doom metal band MIST potpisao je za Soulseller Records:

Demoni i vještice, okupite se...

"Proteklih nekoliko mjeseci radili smo na EP-u, koji će biti objavljen ove zime, i s ponosom te uzbuđenjem objavljujemo da nam je ponuđen ugovor s nizozemskom izdavačkom kućom Soulseller Records. Radujemo se ovome početku novog poglavlja na našem muzičkom putovanju, podižući cijelu priču na višu razinu", izjavljuje slovenski band MIST.EP album s četiri pjesme biti će objavljen tijekom zimskih mjeseci na CD-u, vinilu i u digitalnoj formi. Uz to izdanje, Soulseller Records se obvezao objaviti i nadolazeća dva full-length albuma grupe MIST.
MIST je ženski doom metal band iz Ljubljane, osnovan 2012. godine. Svoju glazbu stvaraju pod utjecajem legendarnih bandova poput Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Coven, Saint Vitus itd.

Band je izbacio svoj prvi demo jednostavnog naziva "Demo 2013" u studenome prošle godine, i već je tri puta ponovljeno izdanje na CD-u zbog velikog interesa publike. Demo se još uvijek može skinuti po principu daj-što-daš na njihovom Bandcampu: https://mistdoom.bandcamp.com/album/demo-2013.MIST je dosad dobio mnogo obećavajući recenzija i često je puštan u radio emisijama diljem svijeta. Iako je riječ o relativno mladom bendu, dosad su već nekoliko puta bili predgrupe velikim bandovima poput Uncle Acid & The Deadbeats, Helstar, Officium Triste, Ophis i Cauchemar, te su svirali po Austriji, Italiji, Belgiji i Nizozemskoj.

Nakon zasluženog ljetnog odmora, band ponovo odlazi na turneju, gdje će između ostalog nastupiti na Malta Doom Metal Festivalu i poznatom Hammer Of Doom Festivalu u Njemačkoj.

Za sledeću godinu MIST planiraju napraviti proboj i po regiji odnosno prostorima bivše Jugoslavije, gde do sada još nisu imali prilike svirati. Svi zainteresirani promotori i organizatori mogu se slobodno javiti na sledeću kontaktnu adresu: mist.doom@gmail.com.
Comments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka