Dnevnik nestašne gospode

UTO, 26.01.2016. u 23:42
POGLEDA 4582

Kada sam izašla iz kade, nisam se namazala mlikom, ka šta trba svaka žena da radi, bar da prica kako se maže mlikom i održava svoje tilo nježnim i podatnim, ja evo brate veceras na ovu zimu ne osjecam se ni nježno ni podatno, a još kada promislim da moram na ovu ladnocu vanka, pošaljem kragu sve oko sebe. Vani je bilo zima, a ja nisam dovoljno ugrijala banj i bome ovo ce vece ka i puno drugih proci bez mazanja, neka mene vaku bar malo manje smrznutu, a manje podatnu. Lipo sam se obrisala i [...] više »

Hrvatska volontira

PON, 18.05.2015. u 13:35
POGLEDA 2871

BRAČKI DOPRINOS MANIFESTACIJI „HRVATSKA VOLONTIRA“ Brački je volonterski centar (LVC Brač) okupio nekoliko bračkih i jednu splitsku udrugu, u tri velike volonterske akcije kojima obilježava manifestaciju „Hrvatska volontira“, koja kroz tjedan dana okuplja stotine organizacija koje različitim aktivnostima promoviraju volonterstvo. Prva je akcija zakazana za utorak, 19. svibnja, u Pučišćima, gdje će se održati humanitarni sajam knjiga i igračaka. Akcija je organizirana u suradnji sa [...] više »

GORAN VOJKOVIĆ: Evo što znači 'bankrot' države

NED, 02.09.2014. u 01:25
POGLEDA 3437

Zadnjih dana po dnevnim novinama ponovno naširoko gluposti tipa kako će "Hrvatska bankrotirati", uz nabrajanje katastrofičnih posljedica istog. Kao prvo i prvo, država uopće ne može bankrotirati – nad državom se kao suverenim entitetom ne može napraviti stečajni postupak. Država samo izjavi da privremeno ne može servisirati svoje obveze. I to je to. Dogodilo se Jugoslaviji 2-3 puta u 70 godina, svi stariji od 40 su takav događaj doživjeli, i nije se radi toga raspala, nego iz drugih razloga. [...] više »

Nikada ne podcjenjujte vrijednost prijateljstva.

SRI, 20.08.2014. u 17:07
POGLEDA 3408

Nikada ne podcjenjujte vrijednost prijateljstva. Postoje dani u životu, a život je takav kada se sve ruši oko vas, kada znate da ma koliko jaki i sistematični bili stvari izmiču kontroli bez vaše volje. Život je sekunda, sekunda u kojoj okreneš glavu da promijeniš CD a šleper pred tobom oduzme ti prednost, život je znate pravac prema Firulama, neki idu na Ovčice na kavu, neki skreću lijevo, da se poslijednji put susretnu s ocem, majkom, ženom. Ma koliko jaki i umišljeni bili, ma koliko nam [...] više »

U ZEMLJI NEKIH NOVIH STVARNOSTI - LATVIJA

PON, 12.08.2014. u 00:02
POGLEDA 3004

Valjda smo svi u nekoj fazi života bili ili hipiji ili pankeri, ali onda smo te faze, kad-tad, prerasli ili barem modificirali zadržavajući ili stil ili principe. Jednom kad smo shvatili da se radi uglavnom samo o modnom stilu, a ne i životnom, odustali smo od samo-kategoriziranja i jednostavno nastavili sa životima birajući i kombinirajući elemente različitih modnih i životnih stilova i supkultura. Upravo je zato desetodnevni boravak u Latviji na kojem sam sudjelovala u međunarodnom [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka