Hrvatska mladež i Rimski blud

SRI, 21.04.2010. u 15:35
KOMENTARA 0 - POGLEDA 914

Jedan hrvatski liberalni dnevnik, koji dosljedno zagovara "oslobođenje" mladih, nedavno je počeo kukati nad raspuštenošću hrvatske mladeži. Na svojim stranicama taj dnevnik ovih dana donosi podatke kako mladež, posebno djevojčice, u spolne odnose stupa prerano i nepromišljeno. Posebno je zanimljivo to što se ističe kako mladi spolnost počinju shvaćati na promiskuitetan način te ih te da je vrijeme da roditelji i državne institucije trebaju poduzeti nešto. No, ova novinarska kuknjava zapravo [...] više »

Temperatura koju trebate!

UTO, 20.04.2010. u 11:33
POGLEDA 1649

Mnogo je razloga za porast prodaje klima uređaja. Jedan od njih je sigurno je su se cijene uređaja uvelike smanjile, a ljudi su sve više počeli ulagati u poboljšanje kvalitete življenja. Ugodna temperatura u uredskim prostorima, za vrijeme ljetnih vrućina prihvatili kao nešto normalno a ne kao luksuz a s vremenom se to pravilo preselilo i u naše domove. Prije par godine vladalo je mišljenje da su ovi uređaji isključivo za one sa dubljim džepom i da je klima nezdrava. Naprotiv, mnogim [...] više »

Kućice na drvetu

PET, 16.04.2010. u 12:12
POGLEDA 900

Želite li vikendicu a ne možete si ju priuštiti, odaberite si neku "zgodnu parcelu" i počnite s gradnjom. Evo par ideja za kućicu u drvetu, pogledajte. [...] više »

Neobične turističke atrakcije

UTO, 13.04.2010. u 10:50
POGLEDA 1003

Ako ste i vi jedan od onih koji vole avanturu i nesvakodašnji odmor, rezervirajte si putovanje na jednu od ovih destinacija. Ako spadate u skupinu onih koji vole odmor "ljenivca" znamenitost - soba - restoran, ovo definitivno nije tip odmora za vas. Zavirite u raskošan svijet sve samo ne običnih hotela koji privlače i osvajaju goste iz čitavog svijeta. Ovi kreatvni hoteli će vam pružiti nezaboravno iskustvo i dobar provod, iako neki izgledaju luckasto domaćini će se potruditi da vam pruže [...] više »

Nekad se "dimilo" bez zabrana

PON, 10.04.2010. u 16:39
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1313

(POSVEĆENO MINISTRU MILINOVIĆU) Danas, kada je država potpuno zabranila pušenje, teško je zamisliti da je nekada bilo drugačije. Teško je zamisliti da država ne samo da nije imala ništa protiv pušenja nego ga je, zbog fiskalnih razloga podupirala. A upravo je takva bila Austrija, zapadna polovica Austro-Ugarske, koja je 80-ih godina XIX. stoljeća na sve načine nastojala uravnotežiti svoj proračun. Izvrsno sredstvo za postizanje tog cilja bio je monopol na duhan koji je iz godine u godinu [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka