Raj pod morem

PET, 06.04.2010. u 10:33
POGLEDA 1785

Luksuzno hotelsko naselje smješteno na privatnom otoku, Fidži. Poseidon Resorts nudi uzbudljive avanture, nalazi se na 19 metara ispod površine, ima dvadeset apartmana, dvije VIP zone, kafiće i restorane. Gosti hotela osim luksuznog smještaja uživaju u pogledu na morsku raznolikost. [...] više »

Kako očistiti tipkovnicu

PON, 01.04.2010. u 10:49
POGLEDA 998

Higijena tipkovnice potrebna je koliko i higijena usne šupljine. Tipkovnice su kao stvorene za prikupljanje raznih mikroorganizama i bakterija koji osim što mogu onemogućiti rad na tipkovnici, mogu ozbiljno ugroziti vaše zdravlje. Čišćenje bi bilo dobro provesti barem jednom u mjesečno: Za početak ugasite kompjuter, zatim tipkovnicu okrenite naopačke i dobro protresite od prašine i drugih nečistoća Usisajte je usisavačem i ljepilom pokušajte pokupiti mrvice u utorima. Na [...] više »

Što je Cloud Computing?

SRI, 31.03.2010. u 09:19
POGLEDA 1066

Jeste li čuli za pojam „Cloud Computing“? To je popularni naziv za novu vrstu mreže računala. Ako posjedujete stolno računalo i želite na njemu istovremeno obrađivati video zapise, gledati slike, slušati glazbu i prebacivati velike količine podataka s eksternog diska na računalo, onda će se Vaše računalo napatiti, ako ne i blokirati. Ograničeni broj procesora i RAM-a (bilo zbog financija ili zbog ograničenja konstrukcije matične ploče) onemogućuje jedno računalo da obavi sve ove zadatke [...] više »

Barometar i neboder

PON, 29.03.2010. u 20:13
KOMENTARA 0 - POGLEDA 5588

Sir Ernest Rutherford, predsjednik Kraljevske Akademije i dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, ispričao je slijedeću priču: Prije izvjesnog vremena pozvao me je kolega. Spremao se nekom studentu dati "nulu" za njegov odgovor na neko pitanje iz fizike, dok je student, naprotiv, zahtijevao najvišu ocjenu! Ispitivač i student su se ipak složili da se dovede nezavisni "arbitar" i ja sam bio izabran. Pročitao sam ispitno pitanje: pokazati kako je moguće odrediti visinu neke visoke zgrade [...] više »

Treba li nam povratak "Titomanije"?

SUB, 27.03.2010. u 19:05
KOMENTARA 0 - POGLEDA 862

Franklin Delano Roosevelt ostavio je najljepši mogući trag u sjećanju svojih sunarodnjaka. Posrnule Sjedinjene Američke Države izvukao je iz globalne krize koja je, nakon burzovnog sloma u New Yorku 1929., na koljena bacila čitav svijet. Običnim Amerikancima ponudio je "kapitalizam s ljudskom licem", osiguravši im posao i bolji standard. Za uzvrat oni su ga četiri puta uzastopce birali za predsjednika. Na slobodnim i demokratskim izborima, naravno. Bacajući pogled preko Atlantika, taj je [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka