Što je ISO 9001:2000 standard?

PON, 22.03.2010. u 07:47
KOMENTARA 0 - POGLEDA 3445

Postizanje visokog stupnja kvalitete sve više dobiva na značaju zbog sve veće konkurentnosti na globalnom svjetskom tržištu. Za ulaznicu na tržište više nije dovoljna samo kvaliteta već i međunarodno priznat dokaz kvalitete u vidu certifikata ISO 9001: 2000. Sustav upravljanja kvalitetom je ujedno i jedini standard koji se može koristiti za certifikaciju uprave u poslovnome svijetu, imajući u vidu njegove sljedeće zahtjeve: • Osigurati da kupac bude zadovoljan • Udovoljiti zahtjevima [...] više »

Ubojica dobre volje - stres

ČET, 18.03.2010. u 10:36
POGLEDA 719

Budimo se, eto opet je tu - stres. To sam ja onaj od jučer - manager, trgovac, odvjetnik, trudnica, sa još 2mg više stresa u mom tijelu. I tako počinje dan većine stanovnika malih i velikih sela, gradova, država... Stres je emocionalna i fizička reakcija na promjenu često uzrokovanu situacijama u kojima se osjećamo ugroženima te nas određene fiziološke reakcije našeg tijela pripremaju na obranu. Stres također može rezultirati iz problema vezanih za posao, fakultet ili bilo koje druge [...] više »

Kako se sve mogu zaštiti tigrovi

SRI, 17.03.2010. u 21:42
POGLEDA 1512

Dva mladunčeta južno kineska tigra preletjeli su 12,000 kilometara do Južne Afrike sa zadatkom da se tamo osposobe za preživljavanje u divljini. To je dio projekta fondacije za spas kineskih tigrova koji je pokrenut u nadi da će se tako pomoći u opstanku kritično ugrožene južno kineske podvrste tigra. Sedam mjeseci star Cathay i šest mjeseci stara Hope, oboje rođeni u zatočeništvu, bit će trenirani na 500 hektara velikom rezervatu u Makopani, južno od Pretorije. Fondacija za spas kineskih [...] više »

Znanost koja život znači

UTO, 16.03.2010. u 08:23
POGLEDA 683

U Splitu će se i ove godine održati osmi po redu Festival znanosti i to od 19. do 24. travnja. Ovim putem se znanost želi približiti široj masi predavanjima, radionicama, izložbama te se želi potaknuti što veći interes mladih i djece za znanstvena dostignuća i znanost općenito. Festival znanosti organizira se u suradnji sa sveučilištima u Splitu, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i u suradnji s Tehničkim muzejom, Britanskim konzulatom i brojnim hrvatskim institucijama. Ovogodišnji Festival znanosti [...] više »

Meksikanac Carlos Slim prestigao osnivača Microsofta Billa Gatesa

PET, 12.03.2010. u 09:48
POGLEDA 600

Sa 53,5 milijardi dolara na svojem bankovnom računu najbogatiji čovjek na svijetu je Meksikanac Carlos Slim je stavio dosada najbogatijeg Billa Gatesa na drugo mjesto, koji Forbesovom listom najbogatijih vlada još od 1994.g. Tajkun je u godinu dana zaradio čak 18,5 milijardi dolara a Gates “samo” 13 milijardi. Meksički telekomunikacijski mag Slim odbija potvrditi je li procjena njegovog bogatstva točna, jer kako kaže: "ne gubi vrijeme na kalkulacije". Iako da ovaj bogataš nije kalkulirao [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka