Kandelaber na Brodarici traži vlasnika

UTO, 08.03.2010. u 23:39
POGLEDA 1235

Popularni kandelaber (iz niza kandelabera) na Brodarici očajnički traži vlasnika koji bi mu sanirao postolje i učvrstio ga u betonski zid. Već duže vrijeme stanari novo useljene zgrade POS-a, popularne Brodarice, još uvijek imaju nesređene međuvlasničke odnose. Zahvat od četiri čelična tipla, sat-dva rada i par stotina kuna spriječio bi moguću nesreću nakrivljenog kandelabera - da ne strada koje vozilo ili ne daj bože čije dijete. Hoće li napokon proraditi savjest stanara i shvatiti da [...] više »

Gast 2010.

SRI, 02.03.2010. u 08:05
POGLEDA 816

U Splitu je po 15-ti put organiziran međunarodni sajam GAST koji će trajati od srijede 03.ožujka do 07. ožujka 2010. Unatoč recesiji ove godine sajam bilježi rast od 5%, što je svakako ohrabrujuće s obzirom na krizu koja sve više nagriza gospodarstvo. Na sajmu će ove godine sudjelovati izlagači iz 15 zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije , Makedonije , Italije, Njemačke , Austrije, Francuske, Belgije, Srbije, Indonezije, Indije, Albanije, Poljske, Crne Gore i Hrvatske. Gast će nam [...] više »

Bijaše to komad kartona a sad

PON, 22.02.2010. u 12:56
POGLEDA 763

Mobiteli, laptopi, kartice su postali naš stil života bez kojih ne možemo ili bolje rečeno ne znamo živjeti. Svakim danom smo sve tvrdoglaviji u naumu da u svakom trenutku znamo je li nam pas imao loš dan, je li nam se susjeda koju ne znamo ima minus na kartici i ako nema kako joj je to uspjelo. Jedna od vrlina ove plastične ljubimice većine Hrvata podnosi baš sve - minuse, kišu, pretjeranu vrućinu pa i neposluh pa zato šjor McNamara hvala ti na zaboravljenoj lisnici i najboljoj [...] više »

Kuroshio Sea - drugi najveći akvarij na svijetu

PON, 22.02.2010. u 12:39
POGLEDA 807

Ova fotografija je napravljena u akvariju Churaumi (jap."Chura"- lijep," Umi "- ocean) u Okinawi koji je jedan od najvećih umjetnih "bazena" svijeta. Akvarij je sačinjen od četiri kata, u kojima možete vidjeti sve ljepote morskog dna. Akvarij je postavljen na 19.000 m² zemljišta, ima ukupno 77 spremnika s 10.000 m³ vode. Ovaj nevjerojatan video je napravio Jon Rawlinson i snimljen je sa Canon 5DMKII, koristeći 28-135mm objektiv. Pretpostavljam da nemate priliku vidjeti ovako [...] više »

Lukovičaste vrste

PON, 15.02.2010. u 19:24
KOMENTARA 0 - POGLEDA 4291

Mnogi će se složiti kako gotovo sve lukovičaste vrste spadaju među jedne od najljepših cvjetnica, i kako pažljivim odabirom vrsta, kroz cijelu godinu u vrtu možemo imati poneku cvjetnicu iz skupine lukovičarki. Iako je naziv «lukovica» uvriježen, biljke koje nepovoljan period provedu pod zemljom pripadaju skupini geofita (biljke s podzemnom stabljikom), a lukovica je samo jedan od oblika podzemne stabljike. Treba razlikovati LUKOVICU – zadebljalu podzemnu stabljiku koja ima malu bazu, a [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka