Higijena usne šupljine kod psa

ČET, 12.02.2010. u 10:20
POGLEDA 4542

Veliki problem vlasnicima pasa stvara neugodan miris iz usta kod njihovog kućnog ljubimca. Ovaj neugoda miris posljedica je PERIODONTALNIH BOLESTI odnosno laički rečeno nakupljanjem kamenca na zubima psa. Kamenac na zubima je posljedica djelovanja bakterija koje izazivaju upalu desni kod psa i stvaraju povoljne uvjete za stvaranje plaka a kasnije zbog mineralizacije plaka i kamenca. Kao posljedica dugotrajnih upala desni dolazi do povlaćenja zubnog mesa i koštanog tkiva udubine u kojoj leži [...] više »

Eko trenutak

SUB, 10.02.2010. u 11:28
POGLEDA 827

Očito da su Hrvati ili previše nedisciplinirani ili su premalo informirani što znači pravilno i odgovorno gospodariti prirodom, jer ako ovako nastavimo grcat ćemo u smeću. Niti jedan hrvatski proizvod nema standard za recikliranje, pa tako i oni koji ga žele sortirati, nisu upućeni kako to pravilno učiniti. Kad se pomiješani reciklažni otpad dovede na recikliranje, odvajanje i sortiranje ispada skuplje od prozivodnje novoga. Možda je dovoljno reći da recikliranjem jedne staklene boce [...] više »

Najdeblji dječak na svijetu

UTO, 03.02.2010. u 09:25
POGLEDA 2195

Ovaj ruski dječak se zove Dzhambik Khatokhov i ima samo devet godina a već teži 150 kilograma. Kada se rodio imao je 2.8 kilograma kao posve obična beba, no ubrzo je počeo rasti duplo brže nego li njegovi vršnjaci. Dzhambik kojeg još zovu Jambik bavi se hrvanjem i u budućnosti želi ostvariti svoj san i osvojiti zlatnu medalju na Olimpijadi. Britanski liječnik Campbell smatra da je njegovo zdravlje ugroženo radi prevelike težine, te da bi mogao dobiti dijabetes, rak ili srčane bolesti. [...] više »

Sve što trebaš je duda

PON, 25.01.2010. u 11:12
POGLEDA 806

Svaka čast onome tko je ovo izumio reći će mnoge mame. To je baš ono šta mi treba - cirkus oko mjerenja temperature je završen. Savršena kombinacija toplomjera i dude u jednom. Ovaj proizvod je rješenje za mnoge neuspjele pokušaje da provjerimo i izmjerimo temperaturu našim najmilijima. Plač zbog opriranja tom tako neugodnom dosadašnjem načinu mjerenja temperature je prošlost sa ovim fantastičnim proizvodom. Možete ga pronaći u ljekarnama po cijeni od 100kn do 300kn. [...] više »

Zvuči čudno ali imam strah od panike

PET, 22.01.2010. u 09:32
POGLEDA 690

Gušenje, mučnina, lupanje srca, bol u prsima, bolovi u trbuhu, osjećaj bespomoćnosti. Mislite da imate srčani napad, epilepsiju i da Vam je to kraj. Podsjeća na paniku kakvu imamo u najgorim situacijama u životu. Iznenadni osjećaj prevelikog straha koji nastaje bez vidnog upozorenja i bez racionalne osnove. Kod napada je specifično što uvod može duže trajati, ali sam napad ne duže od 10 minuta jer tijelo ne može predugo biti pod utjecajem adrenalina i stanja u kojem misliš da ludiš. Takvo [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka