Konstruktivna svađa rađa poslovni uspjeh

NED, 07.12.2009. u 22:13
POGLEDA 1370

Žestoka razmjena mišljenja čak i ako prijeđe u otvorenu svađu korisna je jer potiče da se način poslovanja i vizija konstantno poboljšavaju. Konstruktivna svađa na poslu može pomoći razvoju kreativnih ideja i većoj produktivnosti, pokazalo je najnovije britansko istraživanje. Robusna razmijena mišljenja čak i ako prijeđe u otvorenu svađu korisna je jer potiče da se način poslovanja i vizija konstantno mijenjaju i poboljšavaju. U tvrtkama gdje je radna klima takva da ohrabruje propitkivanje [...] više »

Novi POS stanovi

PET, 06.12.2009. u 15:15
POGLEDA 1128

Prijedlog za nove POS stanove u Splitu i okolici. Bez obzira na broj zainteresiranih vrlo brzo i jednostavno se postojeće zgrada nadograđuje po uzorku na Berlin patentiranim "Tetris" sistemom. [...] više »

Budućnost shoppinga

ČET, 19.11.2009. u 14:16
POGLEDA 1223

Interesantan pogled na budućnost shoppinga pogledajte u video spotu za CISCO sisteme (mrežna oprema). Uz ovakve naprave tko bi uopće vidio žene? [...] više »

Na otvaranju Hotela Marjan 1963

SRI, 18.11.2009. u 23:08
POGLEDA 1605

Ovako se slavilo otvaranje Hotela Marjan u Splitu daleke 1963 godine. Ponovno otvaranje hotela Marjan ovaj put s imenom Hilton Marjan Split odgođeno je i predviđeno je za sredinu 2010 godine, potvrdio je glasnogovornik grupacije Hilton Jules Kerby kao i tvrtka splitskog gradonačelnika Željka Keruma Adriatic d.d., koja je vlasnik budućeg visokokategornika. Hoće li slavlja biti i tada još ćemo vidjeti. [...] više »

Idealno rješenje za uštedu

SUB, 04.11.2009. u 10:03
POGLEDA 771

Dolaze nam hladniji dani kada nam radijator postaje najbolji prijatelj a visoki računi za struju najgori neprijatelj. Ako pomislite da se prema prirodnim dobrima ponašamo kao posvađana braća, budite jedan od onih koji će se okrenuti prirodnom i "besplatnom" izvoru energije - suncu. Sunce je osnovni element solarnih sustava za dobivanje električne energije. Kako se društvo razvija tako i mi postajemo svjesniji štetnosti primjene klasičnih izvora energije i prednosti onoga šta nam je pred [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka