Hoće li nam slovenci uzeti more?

SRI, 02.11.2009. u 16:09
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1687

"Globus" je 26. 12. 2008. donio opširni članak o tome kako je u najnovijem slovenskom "pokazivanje mišića", prema Hrvatskoj, zapravo odrađivanje posla za nekog većeg igrača, Italiju, Francusku, Veliku Britaniju ili nekog drugog. Mada ovaj naš ugledni tjednik nije uspio uvjerljivo dokazati postojanje ove teoriju zavjere, sama činjenica što je pokušao pretražiti tamne zakutke europske diplomacije čini se zanimljivom. Naime, iako već više od pola stoljeća političke elite žele izgraditi [...] više »

Kako dočekati novi dan

ČET, 29.10.2009. u 18:09
POGLEDA 763

Ne znate na što ste potrošili plaću, pa zbog toga preživljavate iz mjeseca u mjesec? Pozornost biste trebali obratiti na sljedeće: 1. Vaš proračun trebao bi biti osmišljen prema važnosti vaših potreba, vrijednosti i prioriteta. Posebno pažnju obratite na osobne želje svakog ukućana. 2. Budite realistični prilikom osmišljavanja kategorija trošenja i redovitih mjesečnih rashoda (krediti, rata osiguranja za auto, mjesečna svota za hranu i odjeću, otplaćivanje putovanja ili drugih [...] više »

Nešto o gradskim psima

UTO, 27.10.2009. u 19:14
POGLEDA 932

Svatko od nas ima svoj identitet i na raznim mjestima ga mora dokazivati. Za to nam služe osobne iskaznice, putovnice i niz drugih dokumenata kojim dokazujemo tko smo i što smo. Psi osim što se moraju identificirati covjeku (obvezno je mikrocipiranje pasa, u pravilu iza lijevog uha) moraju se i dokazivati medusobno. Za to im služe analne žlijezde (glandule perianalis canis). Njihov sadržaj je mirisom specifican za svakog psa ponaosob. Nalaze se u neposrednoj blizini anusa po cemu su i dobile [...] više »

Do boljeg vida - laserom

PET, 16.10.2009. u 12:35
POGLEDA 1319

LASIK metoda, u usporedbi s ostalim tehnikama refraktivne kirurgije, osigurava manju poslijeoperativnu bol, brži oporavak vida, češću stopostotnu vidnu oštrinu i manje nepravilnosti u zakrivljenosti rožnice Refraktivna kirurgija područje je kirurgije oka koje se bavi ispravljanjem refraktivnih pogrešaka vida, tj. pogrešaka u lomljenju zraka svjetlosti. Od svih tehnika refraktivne kirurgije, danas se u svijetu najviše primjenjuje laserska korekcija refraktivnih pogrešaka. Cilj je refraktivne [...] više »

Mučnina na putovanju (morska bolest)

ČET, 12.10.2009. u 10:57
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1094

Mučnina nam često stvara probleme, ali ako ste u avionu, automobilu, vlaku ili autobusu može vam upropastiti odmor. Osobe s ekstrasenzitivnim sustavom za ravnotežu osjetljive su na takve vrste kretanja, te vrlo brzo osjete mučninu. Bolest kretanja poznata je kao npr. kinetoza, morska bolest, avionska mučnina, automobilska mučnina, sindrom loše adaptacije na pokret. Bolest kretanja je normalan odgovor na pokret kad više osjetnih sustava tijela (vidni, sustav ravnoteže, osjet za položaj u [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka