Ugodno s korisnim - refleksologija

ČET, 12.10.2009. u 11:10
POGLEDA 1852

Refleksologija spada u alternativne metode liječenja i ima za cilj potaknuti opuštanje i liječiti neke zdravstvene tegobe, posebno vezane uz mišićni sustav ( stopalima, dlanovima , ušima). Raspored područja na stopalima odgovara strukturi organizma, stopala su podijeljenje na refleksne zone i refleksne točke. Stimulirajući te točke dolazi do uklanjanjanja blokada koje onemogućuju normalno funcioniranje pojedinih organa. Nakon uvodnog opuštanja stopala masažom, tretiranje zona na stopalima [...] više »

Spriječite glavobolju

ČET, 12.10.2009. u 10:30
KOMENTARA 0 - POGLEDA 840

Jeste li znali da svakodnevne glavobolje pogađaju oko pet posto populacije. Nije ništa neobično da toliko ljudi pati od glavobolja, kad većinu dana provodimo pred kompjutorom što znači pod stalnim stresom. Iako je najlakše posegnuti za tabletom kada osjetimo glavobolju, istraživanja su pokazala kako one mogu zakomplicirati problem. Postoje različite vrste glavobolja, migrene, sinusne, tenzijske i alergijske. Ali najčešće su uzrokovane umorom, napetošću, visokom razinom stresa. Jedan je od [...] više »

Kava - prehrambeni izvor antioksidansa

ČET, 12.10.2009. u 11:12
KOMENTARA 0 - POGLEDA 2700

Crna kao vrag, vruća kao pakao, čista kao anđeo, slatka kao ljubav... Ljubitelji kave znaju koliko ona može pomoći u otklanjanju umora, poboljšati mentalne sposobnosti, ali malo ih je upoznato s činjenicom da je kava bogat izvor antioksidansa, koji pozitivno djeluju na tjelesne funkcije. Općenito je prihvaćeno da kava povisuje tlak i razbuđuje organizam. Profesor Vinson sa Sveučilišta Scranton izmjerio je udio antioksidansa u više od 100 namirnica i usporedio ih je s prehrambenim navikama [...] više »

Kiša natopila Split, turistima ne smeta !?

UTO, 11.10.2009. u 18:44
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1953

Nakon dugog i sušnog ljeta i neuobicajeno toplog vremena za ovaj kalendarski period, tokom veceri na splitskom podrucju palo je devet litara kiše po metru cetvornom, uz osjetno zahladenje. Medutim, kiša nije omela turiste u obilasku grada. [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka