Dnevnik nestašne gospode

UTO, 26.01.2016. u 23:42
POGLEDA 4663

Kada sam izašla iz kade, nisam se namazala mlikom, ka šta trba svaka žena da radi, bar da prica kako se maže mlikom i održava svoje tilo nježnim i podatnim, ja evo brate veceras na ovu zimu ne osjecam se ni nježno ni podatno, a još kada promislim da moram na ovu ladnocu vanka, pošaljem kragu sve oko sebe.

Vani je bilo zima, a ja nisam dovoljno ugrijala banj i bome ovo ce vece ka i puno drugih proci bez mazanja, neka mene vaku bar malo manje smrznutu, a manje podatnu. Lipo sam se obrisala i brzinski navukla debelu pidamu i uvatila se šminkanja. Najprije sam stavila puder, a onda, olovku i malo rimela, eto i šminke dosta. Gledam se u ogledalo i mislim sama sa sobom; Ma koji vrag ja ovo cinim, šta se mažem, šta sebe mucim, kada cu izaci u mrak, biti u mraku i vratit se kroz mrak i ko ce u mraku vidit koliko sam pudera i rimela stavila, ni ja se necu vidit, a kamoli moje trepavice, ali luda ženska glava, triba biti sva sredena, jer kako cu se osjecati lipo i poželjno, ako nemam crnu olovku oko ociju. Eto sada sam to riješila i tribam obuci, e to zahtijeva skidanje tople frotirske pidame, a baš mi se i ne skida kada sam se uspila ugrijat. Kragu, roba i ponovo sve oko mene, volim se ja srediti, ali veceras moram radit redikula od sebe, aj priznajem nije baš prva vece da to cinim, ali ne baš na vaki nacin.

Upoznala sam prije par dana u jednom našem klubu jednog lipog momcica, ali baš momcica, cili je po mom "jusu", Jedina manica je što ima ženu, ali kako kaže moja draga i virujte mi izuzetno, više bracno uspješna prijateljica.
-To što je on oženjen nije tvoj problem, vec njegove žene.

I od kada sam dobila pametan savjet, a virujte mi da me ova žena pametno uvik svitovala, drugacije sam gledala na brak i neke važne segmente u njemu, koje su neke žene priskakale. Ja sam lipo sebi rekla.
- Ti ne uzimaš ništa što je necije, vec samo višak, što nekome ne triba i raskrstila sam sa tim grijom. Netko, tko bude citao ovaj moj dnevnik, može shvatit kako želi, ali virujte mi da stvarno ljubavnica ne uzima necije, samo ono što je nekoj ženi višak ona malo prizalogaji da ubije glad, a ženinom se dilu niti ne približi.

Ajmo se vratiti na monturu i da vam pobliše objasnim zašto tribam veceras izgledati ka da sam pobigla iz nisko budetnog filma za odrasle. Možete zamisliti koliko je coviku falilo nestašluka kada je poželio da na prvi, a ne znam kako bi to nazvala, izlazak, nije, sudar možda, aj onda neka bude sudar.

Da nastavim.

Onda, da li možete zamisliti koliko je coviku od 30 i kusur godina, falilo nestašluka, kada je zatrašio da na prvi sudar dodem u minici, halterima, štiklama i naravno bez gacica. To mi je rekao preko mobitela, njegova srica što nije mogao vidjeti moj izraz lica, Ne bi me više nikada nazva, a kamoli nastavio govoriti što bi sve volio. Ja slušam i smijem se usnama, ocima i cilim tilom, ali puštam covika da nabraja što god poželi, sigurna sam da nikada nikome to nije rekao, možda je pokušao ženi, na pocetku veze, ali nije rekao preko mobitela, pa je vidio njezin izraz lica i nastavio pricu u tonu kako se samo zezao i više nikada nije to ni spomenuo.

Da živi u Americi otišao bi na bracno savjetovanje i psiholog bi mu rekao da je to normalno i da bi trebao naci drugu ženu, ali kako je u našem mistu, eto našao je mene i sada glumi Muškarcinu sa velikim M.

Otvorila sam ormar i potražila kožnu minicu, samostojece bicve i neku debelu majicu, da mi bar rukama nije zima i debeli, dugi kaput koji ce mi bar malo noge ugrijat. Našla sam crnu minicu, crne samo stojece bicve sa, mogu vam reci, puno lipom cipkom pri kraju, oko mojih još uvik dobrih bedara iako se nisam namazala mlikom, Majica je bila debela, obicna da se ne primjeti, a da me grije. Auto je odmah do portuna, pa necu dobit upalu jajnika, ma znam da necu više radat, ali mi brate ne triba sada bolest i sve gluposti što idu uz nju.

Lipo sam se sredila i obukla štikle, sada samo tribam zamolit sv. Antu, da mi dica ne dodu doma prije nego ja izadem, jer ovomu što se ja smijem, njima bi bilo sve osim smišno. Ja kažem dica, ma davno su oni dica bili, ali jedno je moja zabava, a jedno da mi dica ne dožive šok i da prekinu studije jer tribaju na smjene cuvati jadnu blesiranu mater.
Iskrala sam se iz stana sa figama i litnjim štilkama, ko ce dati seksi zimske štikle, Brate zimi tribaju cizme i bakande, ali ko je zna da cu baš u zimsko doba naletit na munjenog muškarca.
Aj dobro nema dice, ali sada još da koji susid u ovo gluvo doba veceri ne ide bacit škovace i vidi me u litnjim štiklama, ne znam šta bi promislija, ali da sam u redu, sigurno ne bi. Zato sveti Ante, molim te još da svi sutra ujutro idu bacit škovace, platit cu ti misu i to na Poljudu, jer baš tamo sada i idem.


Napokon sam ušla u auto, ne okaljane duševne situacije, ni dica, ni susidi ništa nisu vidili, a kada se budem vracala uzela sam robu za prisvuci se, jer nije sv. Ante baš toliko providan, a bome ni ja tolike životne srice, da se baš kada budem ulazila u portun nitko iz njega ne bude izlazio.

Zaustavila sam auto di smo se dogovorili i cekala, ne bi smila upalit grijanje, jer ne znam da li se puno troši baterija i da li cu ga moci poslije upaliti.
Cekam ja cekam, ali Muškarcine nema, jedno 15 minuta sam cekala, kad evo zadihanog Muškarcine ulazi u moj auto i bez dobra vecer, pocme brzo pricati.
-Uhuhuh, jedva sam uspio uteci, šef me nije tija pustiti da nas nema dovoljno u nocnoj smjeni, pa sam priskocija priko ograde.
Meni odmah crno isprid ociju i njegova dva sina od 6 i 8 godina, koji ludak, pa on zbog ovakve gluposti može ostati bez posla, šta on misli ko ce mu ranit dicu i šta meni triba da me mrzi i da mene krivi što je bez posla, a ne svoju ludu glavu. Ipak mi žene tribamo biti na prvom mistu matere i solidarne sa ženama i zato u sekunu progovorim.
- I šta da ostaneš bez posla, jer misliš da ce ti žena sama ranit dicu, aj ti mali vrati se na posao, a ja idem svojoj kuci.

Pokažem mu prema vratima, pogledom koji je govorio; Mali veceras nece biti nestašluka.
On me u cudu, zapanjeno i ne baš muški, ono sa malim m, pogledao, otvorio vrata i vratio se svome životu, kakvog je sam izabrao.
- Upalila sam auto i prije nego je muškarcina, sa malim m, izašao, uputila se svome toplom domu.
Još sam stala na par minuta, na prvom proširenju da obucem gace i cizme.
Zamišljeno se vozeci kažem sada sebi.
E sada sam shvatila zašto je grij poželjeti tudeg šdrugaš, ne zato što je tudi vec:
Ili je mali igrac ili ima mala muda !


Lucija MandicComments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka